In Memory Sacha

We’ll never ever get used to MISSING SACHA – as well as our friend as our Superflute player.

This special page is to remember him – starting off now with a collection of your reactions on the sad news that hit us hard, late summer 2001…

Click here for ‘REACTIONS ON SACHA‘S DECEASE 29 – 07 – 2001’ or leave your memories about Sacha below.

10 gedachten over “In Memory Sacha

 1. Het moet in 1970 geweest zijn. Supersister trad op voor het Chr. Atheneum Adriaen Pauw te Heemstede. Het schoolfeest vond plaats in haarlem, in het Coornhert Lyceum. Ik nam een kort interview af met Sacha van Geest die mij uiterst vriendelijk te woord stond. Met name zijn gastvrijheid en oprechte liefde voor de muziek van Supersister hebben mij tot een fan gemaakt. Ik denk er nog altijd met plezier aan terug. En de muziek van Supersister klinkt, hoewel niet dagelijks, regelmatig uit mijn luidsprekers, thuis of in de auto. sacha, je was een creatief dwarsfluitist!
  Aad Verdoes, Hoofddorp

 2. Sacha, bedankt voor die ongelooflijk mooie momenten.

 3. Mijn broer en ik hebben Sacha met SuperSister regelmatig gezien. We waren dol op de muziek en konden de platen ‘noot voor noot’ meezingen. We waren er trots op dat er zulke geniale muzikanten uit onze stad kwamen. Sacha, je gaf ons heel veel. Bedankt !

 4. Gisterenavond zit ik een zwart wit film van Anton Corbijn te kijken. Geen vrolijke film. In een keer hoor ik een stukje van ‘she was naked’. Hé! Dit ken ik! Hé dit is van heel lang gelden! Wat gaaf dat Anton dit in een engelse film verwerkt. Ik keek de film met iemand die jullie niet kende. Dus ik zoek gelijk van alles op en jullie te laten horen. Jouw prachtige spel op de dwarsfluit geven mij nog steeds kippenvel en maken mij emotioneel. Bedankt voor dit prachtige gevoel!

 5. Ik herinner mij Sacha als fantatisch dwarsfluitist.
  Tijdens het Supersister concert in de Boerderij in Geleen in de seventies heb ik gebiologeerd zitten kijken.
  Ian Anderson en Sacha van Geest waren mijn favoriete dwarsfluit spelers ever.
  Dank je Sacha.

 6. 12 jaar lang was Sacha een goede zakenrelatie van mij. Altijd vriendelijk. Zag pas de documentaire over Robert Jan op TV en Supersister ging weer voor mij leven. Zag Sacha voorbij komen en herinnerde mij ook weer zijn uitnodiging voor het concert in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag in 2001. Een waar ” muzikaal familiefeestje “. Tijdens zijn vakantie op Malta overleed hij tijdens het zwemmen. Het mooie eerbetoon van Robert Jan tijdens de uitvaart zal mij altijd bij blijven. Sacha was een uniek mens.

 7. Ik vind het mooi al die complimenten en herinneringen die hier vermeld worden maar ook hier vind ik niet waar ik eigenlijk naar opzoek was. Zocht info over Sacha zijn leven op Wikipedia . Ik vind dat hij zo’n pagina wel verdiend. Dus als iemand de nodige info heeft hoop ik dat die de moeite wil nemen om een Wikipedia-site te maken over Sacha.

  1. Mijn Naam is Halina van Geest, zus van Sacha, mocht je vragen hebben……..

   1. Moch je informatie hebben over sacha die bruikbaar is voor een wikipedia-pagina, dan kun je deze op wikipedia op de overlegpagina van HenriDuvent zetten, mvg HenriDuvent

 8. Supersister met Sacha fantastische band; een van mn eerste lp’s in de jaren zeventig was het eerste album van deze band. Tijdloos.
  She was naked was mn eerste single dat Ik kocht: was net 16 . Kan mij herinneren dat mijn moeder deze maar niks vond…..er stond n naakte vrouw op de hoes.
  Ga vanavond naar concert van supersister in Arnhem. 50 jaar na mijn eerste lp. Draai hun albums nog regelmatig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *