Geplaatst op 3 reacties

It was another fantastic the Hague evening at the Paard with the Residentie Orkest! this tastes like more!

 

 

3 gedachten over “It was another fantastic the Hague evening at the Paard with the Residentie Orkest! this tastes like more!

  1. If it tastes like more:
    Wat let jullie?
    Ik zal er bij proberen te zijn!

  2. Wat een avond was dit zeg. De arrangementen van de stukken, fris, op tempo gespeeld. Vrijwel perfect uitgevoerd en de humor is gebleven. Dit was naar mijn bescheiden mening, maar ik ben geen expert, het beste dat ik op het podium heb gezien. Kortom als deze formatie doorgaat dan kom ik ook weer.

    Je had trouwens het publiek moeten zien. Op de tweede ring , balkon, had je een batcave voor rolstoelers. Rollatormevrouw. Ook in de 60. Nou die stond ineens weer, vol gas beuken, armen in de lucht, helemaal knetter. Heeft de camera dat erop staan?

    1. Ha Barry, dank voor je fijne reactie – om eerlijk te zijn kan ik t alleen maar met je eens zijn 😊 het was een memorabele avond dank zij iedereen van orkest, publiek tot-en-met band+crew . Heb de beelden nog niet teruggezien, we gaan wel praten over mogelijk(e) herhaling(en) … GRJ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *