Geplaatst op 1 reactie

RESIDENTIE ORKEST x SUPERSISTER zaterdag 14 januari 2023

 

zaterdag 14 januari 2023

SYMPHONIC JUNCTION: RESIDENTIE ORKEST x SUPERSISTER

Het nieuwe Supersister-supertrio, in een heel bijzondere bezetting met Rinus Gerritsen op bas en Leon Klaasse op drums, gaat een unieke samenwerking aan met het Residentie Orkest tijdens Symphonic Junction. Een ‘Haagse Thuiswedstrèd’ om van te smullen! In de set is er natuurlijk plek voor het ‘70er jaren klassieke’ Supersistermateriaal,  maar ook het nieuw werk komt aan de orde.

Dit is de kans om het iconische Haagse SUPERSISTER Projekt met een prachtige muzikale aankleding van het Residentie Orkest te zien. De artistieke interpretatie van het Residentie Orkest brengt nu al jaren Den Haag dichter bij de muziek en dichter bij elkaar. Hun frisse manier van spelen geeft tijdens Symphonic Junction het optreden van de pop-artiest telkens weer vleugels.

1 gedachte over “RESIDENTIE ORKEST x SUPERSISTER zaterdag 14 januari 2023

  1. Wat een gaaf concert was dit afgelopen zaterdag 14 januari. Een waar muziekfeest. SuperSister steeg ver boven zichzelf uit mede dankzij het fantastische Residentie Orkest.
    Robert Jan, Rinus, en Leon bedankt!! Jullie waren fantastisch!
    Dit smaakt naar meer, alsook naar een CD / DVD.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *