Geplaatst op 2 reacties

Westerpop was al weer het laatste optreden van Supersister Projekt deze zomer.

Westerpop was al weer het laatste optreden van Supersister Projekt deze zomer – maar nog lang niet klaar – hou ons in de gaten…
Een hele coole en hete zomer namens het hele SSP team op Westerpop ! vlnr Rinus, Aad, Leon, Robert Jan. Peter, Guus en Kees.

2 gedachten over “Westerpop was al weer het laatste optreden van Supersister Projekt deze zomer.

  1. Gefeliciteerd met het succes van het Westerpop optreden. Ik heb niet dit zomeroptreden van Supersister Projekt ’22 gezien, maar het optreden op KadeRock bij het Musicon in Den Haag zuidwest, op 4 juni. Dit was een prachtig optreden, met zonnig weer, en veel publiek, waaronder enige tientallen echte veteraanfans van Supersister.
    Ik heb de jaren zeventig-versie van de groep nooit zien optreden, tot dusverre had ik wel de eerste drie lp’s in de platenkast staan en beluisterde die regelmatig. Ik vind beide Supersister boeken van Fred Baggen prachtig, evenals de CD’s met archiefopnames (o.a. de Nederlandstalige tapes uit 1969 met Rob Douw).

    Dank voor de zomer ’22 optredens, en ik ga toekomstig nieuws over Supersister Projekt ’22 met interesse volgen.

  2. Gefeliciteerd met het succes van het Westerpop optreden. Ik heb niet dit zomeroptreden van Supersister Projekt ’22 gezien, maar het optreden op KadeRock bij het Musicon in Den Haag zuidwest, op 4 juni. Dit was een prachtig optreden, met zonnig weer, en veel publiek, waaronder enige tientallen echte veteraanfans van Supersister.
    Ik heb de jaren zeventig-versie van de groep nooit zien optreden, tot dusverre had ik wel de eerste drie lp’s in de platenkast staan en beluisterde die regelmatig. Ik vind beide Supersister boeken van Fred Baggen prachtig, evenals de CD’s met archiefopnames (o.a. de Nederlandstalige tapes uit 1969 met Rob Douw).

    Dank voor de zomer ’22 optredens, en ik ga toekomstig nieuws over Supersister Projekt ’22 met interesse volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *