Geplaatst op 2 reacties

SUPERSISTER PROJEKT ’22

Photo: (C) Jan-Willem Bullee – www.w75.nl

 

Voordat in 2022 zich later hele nieuwe plannen ontvouwen rond Supersister Projekt 22/23, staat de band nu supergemotiveerd klaar om de in het najaar van 2021 afgebroken clubtour alsnog af te ronden.  Hoe jammer was het dat Supersister-oerman Robert Jan Stips op 19 november – de dag van het Supersister-concert in het Haagse Paard – bekend moest maken dat dit concert samen met de andere twee laatste optredens van die clubtour door zijn corona-besmetting afgeblazen werd?

Het net op stoom gekomen nieuwe Supersister-supertrio, een heel bijzondere bezetting met Rinus Gerritsen op bas en Léon Klaasse op drums, laat het daar gelukkig niet bij zitten.  Nu er weer volop zonder beperkende maatregelen gespeeld kan worden, gaan ze deze drie concerten binnenkort dubbel en dwars inhalen! Met daarin centraal natuurlijk het 70’er jaren
klassieke Supersister-materiaal, zoals bijv. de live hit ‘Wow’, maar ook het nieuwere werk van het album ‘Retsis Repus’ (2019) – terwijl het Dona Nobis Pacem (Geef Ons Vrede) van ‘She was Naked’ nog nooit zó op z’n plek geklonken zal hebben als nu in deze bizarre tijden …  

Donderdag 28 april    – Dru Industriepark                               – Ulft               

Vrijdag 6 mei              – Paard                                                          – Den Haag

Zaterdag 7 mei           – Muziekgebouw Frits Philips             – Eindhoven

 

 

2 gedachten over “SUPERSISTER PROJEKT ’22

  1. Graag veeeeeel meer van deze concerten, soms met een gast Bertus Borgers of Han Lits op dwarsfluit misschien? Grt Jan Ga

  2. Graag veeeeeel meer van deze concerten, soms met een gast Bertus Borgers of Han Lits op dwarsfluit misschien? Grt Jan Ga zo door!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *