Geplaatst op 2 reacties

+++ NEW SUPERSISTER (photo) BOOK! +++  pre order now in our Supersister Shop

+++ NEW SUPERSISTER BOOK! +++ 

In October 2021, the deluxe coffee table book Retsisrepus: 1001 Supersister moments, a lavishly illustrated concert chronology + discography of the progressive Dutch pop legend Supersister, will be published. In this ‘photo book’ (it’s so much more than just a photo book!) you’ll see many Supersister photos in colour and in larger size than in the Supersister biography Looking Back, Naked. Most of these photos are from private archives. Moreover, there are no less than 1001 Supersister moments listed: all known performances, recording sessions, bootleg recordings and other important moments in Supersister’s existence. Finally, you’ll find a complete discography (including photos of all LPs and CDs) in the second part towards the end of the book.

 

2 gedachten over “+++ NEW SUPERSISTER (photo) BOOK! +++  pre order now in our Supersister Shop

  1. Ik heb erg genoten van de Looking Back Naked/Supersister biografie van Fred Baggen, een boek met ‘period feel’, eindeloos informatief, goed geschreven. Informeer mij over het vervolgboek !

  2. Dag Wim,

    het boek is nu bij de drukker, je kunt het al bestellen als pre order in onze shop of ophalen bij de concerten in okt nov .

    groeten

    Aad Link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *