Geplaatst op 4 reacties

Line-Up S U P E R S I S T E R  PR O J E K T 2021 CLUB T O U R

S U P E R S I S T E R  PR O J E K T 2021 CLUB T O U R

De herleving van SUPERSISTER in 2019 zet verrassend door ! 

Na de documentaire ‘De Tovenaar van de Nederpop’, het uitbrengen van de nieuwe CD/LP ‘Retsis Repus’, uiterst succesvolle concerten in Paradiso, het Paard en Musis Sacrum en de verrassende biografie Looking Back Naked’ in 2019, was het ‘even’ de beurt aan Corona…

Dit najaar pakt het SUPERSISTER PROJEKT onverstoord weer verder uit : een clubtour in oktober en november met naast de al bekende clubbezetting met oer-Supersisterman Robert Jan Stips – vocals en keys en Leon Klaasse – drums, een hele spannende verrassing :

Op bas en keyboards deelt dit jaar Rinus Gerritsen het Supersisterpodium !  

Al in 2019 nam Rinus, naast een aantal bekende andere gasten uit de Nederlandse popscene een flinke partij buiten zijn  ‘comfortzone’ voor z’n rekening tijdens de grote ‘SUPERSISTER PROJEKT 2019’ concerten, dit keer is hij op verzoek van ‘oud Earring-collega’ Robert Jan een hele clubtour van de partij, waarin naast het ‘klassiek Supersister-werk’ ook nog nooit eerder live gespeeld materiaal te horen zal zijn…  

Wow…. dát belooft wat …!!

 

 

 

 

 

4 gedachten over “Line-Up S U P E R S I S T E R  PR O J E K T 2021 CLUB T O U R

  1. Heb gelukkig al kaartjes

  2. waar en hoe kan ik aan kaartjes komen?

  3. Waar kan ik jullie speelschema vinden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *