Geplaatst op Geef een reactie

Podcast rond Hagenaar Rob Douw (81): het voorspel van Supersister

Er is een podcast verschenen rond Hagenaar Rob Douw (81), die eind jaren zestig aan de wieg stond van de Haagse band Supersister. Hij verrijkte de muziek met zijn ‘sacrale manifestaties’ van bewegingstheater, lichtshows en ludieke lezingen. Ook zette hij de leden, onder wie Robert-Jan Stips, aan tot het schrijven van eigen nummers. Rob verliet de band echter al vóór de eerste hit van de groep ‘She was naked’ om zich toe te leggen op zijn perspectieftekeningen, schilderwerk, aforismen en cartoons. Het bleef echter lang onrustig rond zijn woning aan de Borneostraat. De podcast is gemaakt door stadgenoot Peter de Ruiter in zijn serie Track Record over het ontstaan van liedjes.
https://soundcloud.com/peterwired/track-record-het-voorspel-van-supersister-rob-douw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *