Geplaatst op 2 reacties

The Sound Of Music (The First 50 Years)

Op 12 juni verschijnt er een bijzondere Supersister dubbel-lp ter gelegenheid van Record Store Day 2021. The Sound Of Music (The First 50 Years) is de eerste complete Supersister verzamel LP van na 2000 met een greep uit de gehele carriere van de band, van Present From Nancy uit 1970 tot en met Retsis Repus uit 2019.
De dubbel LP is samengesteld onder supervisie van Robert Jan en verschijnt in een gelimiteerde oplage van 1500 stuks op gekleurd vinyl. The Sound Of Music is op 12 juni exclusief te koop bij de deelnemende Record Store Day winkels. Deze winkels zijn te vinden op www.recordstoreday.nl
RJ : Helaas géén nieuwe / onbekende tracks op deze verzamelaar die speciaal vervaardigd is om kortstondig maar krachtig internationaal op Record Store Day uit te brengen.
Ik had eerst de titel ‘Supersister for Dummies’ voorgesteld, maar die heeft het niet gehaald
she was naked – spiral staircase – introductions – present from nancy – dona nobis pacem – corporation combo boys – dreaming wheelwhile – a girl named you – no tree will grow (on too high a mountain) – higher – radio – psychopath – judy goes on holiday – memories are new III – dareios the emperor – bagoas – roxane – SOSS: retroschizive (introducing schizo) – jellybean hop – SS the groupies of the band – SSP19: I am you are me – hope to see you there again
hoes: Nathan van der Veer

2 gedachten over “The Sound Of Music (The First 50 Years)

  1. Ik wens Supersister, en in het bijzonder natuurlijk de fakkeldrager RJ, alle succes toe met deze editie, maar de naam for dummies was inderdaad beter geweest. Prachtig hoe alle elpees vorig jaar beschikbaar waren, met als helaas gemiste kans het toevoegen van She was Naked aan PFN (het excuus dat iedereen dat beste nummer van Supersister al had telt niet meer). Moet ik nu dan deze dubbelelpee kopen alleen voor dat nummer, dat voor mij qua sfeer gewoon op het debuut hoort? En waarom niet nu een verbeterde versie van Superstarshine vol. 3, waar tenminste nog iets van een albumsfeer was te proeven en er minder werd gedubbeld ten opzichte van de officiële albums? Jammer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *