Geplaatst op Geef een reactie

Supersister Biografie – LOOKING BACK, NAKED

 

SUPERSISTER: LOOKING BACK, NAKED + CD

 

Dé biografie voor wie alles wil weten over Supersister!

In december 2020 verschijnt de rijk geïllustreerde, complete biografie van de progressieve nederpoplegende Supersister. Een boek waar liefhebbers van Nederpop – en de betere popmuziek in het algemeen – menig uurtje leesplezier aan zullen beleven. Van kaft tot kaft vol met feiten en weetjes over (niet alleen de muziek van) Supersister, anekdotes en herinneringen van nauw bij de band betrokkenen, tussen de regels een globale geschiedenis van de popmuziek in Nederland, nooit eerder gepubliceerde foto’s… Kortom: een must-have voor in jouw boekenkast! 

De eerste 350 exemplaren worden geleverd met een CD 

Nu te bestellen in de Supersister Shop.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *