Geplaatst op Geef een reactie

de TOVENAAR van de NEDERPOP donderdag 24 jan documentaire Uur van de Wolf over RJS NPO2 – 22.50

de TOVENAAR van de NEDERPOP’
 
Robert Jan Stips neemt de uitdaging van de NTR aan 50 jaar na dato nieuwe muziek in de stijl van zijn legendarische eerste groep SUPERSISTER te schrijven. Regisseur Marcel Goedhart volgt in deze documentaire Robert Jan en zijn muziekvrienden-door-het-leven bij de opnames van dit bijzondere materiaal tijdens een tropisch hete oktoberweek in strandtheater de Fuut op het Haagse Zuiderstrand – interviews en historisch beeldmateriaal geven meer inzicht in RJ’s muziek- en privéleven – 
 
mmv :
 Aad Link (productie) Anton Corbijn  Bart Chabot  Bart van Gorp (bastrombone)  Bart Wijtman (bas)  Cesar Zuiderwijk (drums)  Dorien van der Valk  Freek de Jonge  Jan-Willem Bullée (fotografie) Joke Geraets (vocal) Junior Huigen (trombone)  Henk Hofstede (vocal)  Leo van der Vegt (locatie)  Leon Klaasse (drums)  Marco Vrolijk (drums)  Marieke Brokamp (viool)  Paul Telman (techniek)  Peter Calicher (toetsen)  Rinus Gerritsen (bas)  Rob Kloet (drums)  Thijs Kramer (viool), 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *