SUPERSISTER

Official site

In Memory Sacha


We’ll never ever get used to MISSING SACHA – as well as our friend as our Superflute player.

This special page is to remember him – starting off now with a collection of your reactions on the sad news that hit us hard, late summer 2001…

Click here for ‘REACTIONS ON SACHA‘S DECEASE 29 – 07 – 2001’ or leave your memories about Sacha below.

6 Replies

 1. Aad Verdoes Sep 12th 2010

  Het moet in 1970 geweest zijn. Supersister trad op voor het Chr. Atheneum Adriaen Pauw te Heemstede. Het schoolfeest vond plaats in haarlem, in het Coornhert Lyceum. Ik nam een kort interview af met Sacha van Geest die mij uiterst vriendelijk te woord stond. Met name zijn gastvrijheid en oprechte liefde voor de muziek van Supersister hebben mij tot een fan gemaakt. Ik denk er nog altijd met plezier aan terug. En de muziek van Supersister klinkt, hoewel niet dagelijks, regelmatig uit mijn luidsprekers, thuis of in de auto. sacha, je was een creatief dwarsfluitist!
  Aad Verdoes, Hoofddorp

 2. Theo Huberts Sep 16th 2010

  Sacha, bedankt voor die ongelooflijk mooie momenten.

 3. Dick Duimel Apr 17th 2011

  Mijn broer en ik hebben Sacha met SuperSister regelmatig gezien. We waren dol op de muziek en konden de platen ‘noot voor noot’ meezingen. We waren er trots op dat er zulke geniale muzikanten uit onze stad kwamen. Sacha, je gaf ons heel veel. Bedankt !

 4. Gisterenavond zit ik een zwart wit film van Anton Corbijn te kijken. Geen vrolijke film. In een keer hoor ik een stukje van ‘she was naked’. Hé! Dit ken ik! Hé dit is van heel lang gelden! Wat gaaf dat Anton dit in een engelse film verwerkt. Ik keek de film met iemand die jullie niet kende. Dus ik zoek gelijk van alles op en jullie te laten horen. Jouw prachtige spel op de dwarsfluit geven mij nog steeds kippenvel en maken mij emotioneel. Bedankt voor dit prachtige gevoel!

 5. I have been surfing on-line greater than three hours nowadays, but
  I by no means discovered any attention-grabbing article
  like yours. It’s pretty price enough for me. Personally, if all web owners and bloggers made good content as
  you did, the web can be a lot more useful than ever before.

 6. Ik herinner mij Sacha als fantatisch dwarsfluitist.
  Tijdens het Supersister concert in de Boerderij in Geleen in de seventies heb ik gebiologeerd zitten kijken.
  Ian Anderson en Sacha van Geest waren mijn favoriete dwarsfluit spelers ever.
  Dank je Sacha.


Leave a Reply